Over Karina

Nadat ik in 2007 de studie Klinische psychologie heb afgerond aan de Universiteit van Utrecht, heb ik ervaring opgedaan met behandelingen van o.a. angst- en stemmingsstoornissen en persoonlijkheidsproblematiek. Hierna ben ik opgeleid tot GZ-psycholoog, heb ik verdere ervaring opgedaan met klachtgericht behandelen en ben ik gaan werken bij een instelling voor interculturele psychologie. Sinds zeven jaar werk ik in Amsterdam bij een praktijk gericht op de behandeling van anderstaligen en gespecialiseerd in bi-culturaliteit waar ik, via het RINO Amsterdam, ben opgeleid tot psychotherapeut. In 2021 ben ik mijn eigen praktijk gestart in Utrecht. 

Curaçao

Op Curaçao, waar ik vandaan kom, zijn de zon en de zee sterk aanwezig. Zij staan voor mij voor warmte en voor ontspanning. Naast dit gevoel van vrijheid staat de zee ook voor diepte en de meer donkere zijde van het leven die je kan overvallen en ook meeslepen. In mijn therapieën ga ik graag de diepte in om samen de onderstroom te onderzoeken zodat er ook ruimte kan komen voor de zonnige kanten van het leven. 

Werkrelatie

In mijn behandelingen hecht ik aan het opbouwen van een goede werkrelatie waarbij we samen kunnen onderzoeken wat er speelt en kunnen werken aan het vinden van een nieuw evenwicht in het leven.

Door een periode met je mee te lopen probeer ik een compleet beeld te krijgen van je situatie en je verleden. Ook werken we aan het creëren van ruimte in het kijken naar jezelf, je omgeving en je relaties met anderen.