Aanmelden

Voor je aanmelding kan je een afspraak maken via onderstaande knop of een email sturen naar: info@psychotherapiepraktijkschill.nl

Werkwijze

Na ontvangst van je bericht neem ik contact met je op voor een telefonische screening waarna we een intakegesprek kunnen afspreken. In dit intakegesprek bekijken we of ik inhoudelijk wat voor je kan betekenen en maken we de inschatting of we goed kunnen samenwerken. Mocht het zo zijn dat mijn aanbod niet passend is, dan kan ik je adviseren over andere mogelijkheden en/of zorgaanbieders.

Wanneer wij besluiten verder te gaan, dan volgen er enkele gesprekken om te onderzoeken wat er speelt en om tot een behandelplan te komen. In het behandelplan doe ik een voorstel over de aanpak, de diagnose en spreken we een behandeltermijn af. 

Wachttijden

Ik hanteer een wachttijd van uiterlijk 8 weken. Mocht er geen ruimte zijn om binnen acht weken te starten met een intake en behandeling dan zal ik u adviseren om verder te zoeken of op een later moment contact op te nemen. Dat wil zeggen dat ik geen wachtlijst hanteer. 
U kunt mij een bericht sturen om te informeren hoe het ervoor staat. 

Meld je hier aan

Meld je aan via onderstaand formulier en ik kom zo snel mogelijk bij je terug.

Naam(Vereist)